En spesiell påske

-

Vi går nå inn i påskehøytiden i en spesiell tid preget av krise, sykdom og død, triste nyheter og permitteringer.

Som vi har opplyst om til dere som var på de siste turene, og her på nettsidene våre, kom smitten til Solgården også. 16. mars meldte en gjest fra om symptomer, og 20. mars viste testresultatene at denne gjesten var smittet av koronaviruset. I ettertid og ved hjemkomst i Norge har flere gjester fått påvist smitte og flere har blitt lagt inn på sykehus. Dessverre har også noen mistet livet i kampen mot viruset.

Noen av dere har kanskje sett via media om gjester som har vært på Solgården og blitt syke på grunn av Covid 19. Dette er så triste nyheter som vi alle så gjerne skulle vært foruten. Vi satte inn strenge smitteforebyggende tiltak og stengte Solgården. Dessverre klarte vi ikke å unngå at gjester ble smittet. Også blant våre ansatte er det to som har hatt symptomer og som har fått påvist smitte.

Vi sender våre kondolanser og vår dypeste medfølelse til de etterlatte som har mistet sine kjære. Dette er en forferdelig trist og vanskelig tid, og vi er så lei oss for dette tapet.

Vi sender våre tanker og vår medfølelse til de som har blitt syke og til deres pårørende. God bedring, vi tenker på dere i kampen mot viruset.

Vi har fått høre at noen pårørende opplever at vi ikke har vært gode nok til å informere nå i koronakrisen. Vi er lei oss for at noen har opplevd det, og vi vil understreke at våre linjer er åpne og at dere må ta kontakt med oss når dere ønsker og trenger det. Vi vil også fortsette å legge ut informasjon på nettsidene våre og fortsette å ta kontakt med gjester som har bestilt turer. Solgården er stengt foreløpig, men dere kan ringe til Solgården på telefon 2214 6660 på hverdager, åpningstidene er 10.00 til 14.00. Det er også mulig å nå adm.dir. Arnt H. Jerpstad på mobil 481 40 290, dersom noen ønsker direkte kontakt med ham.

Nå går vi inn i påskedagene, sammen, men med den nødvendige avstanden.

Vi ønsker dere alle best mulig påskedager.

Hilsen alle oss på Solgården.


One thought on “En spesiell påske

 1. Hei igjen til dere alle på Solgården
  Har i dag lest artikkelen i VG, om smitten på Solgården.
  Jeg skjønner oppslaget, men kan ikke skjønne at dere på Solgården kunne gjort det annerledes enn dere gjorde.
  Ja – noen av oss ble syke, og noen ville blitt det om vi var i Norge også.
  Det var flere enn meg som undersøkte før vi reiste, men både myndigheter og forsikringsselskap gav klarsignal.
  Så da var det jo ikke så mye som kunne vært gjort anderledes….
  Men, som sagt, trist at flere har blitt så syke og at det er flere som har mistet livet ????
  Men jeg synes dere på Solgården tok det på alvor med en gang dere kunne, og har informert oss godt hele veien.
  Vi følte oss godt ivaretatt hele tiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *