Bente får venner i voksen alder

-

Bente får nye venner i voksen alder. Samhold og vennskap betyr mye! Bjørg og Astri har blitt gode venner, forteller Bente. Hun reiser til Solgården i Spania to ganger hvert år. Der opplever hun at kropp og sjel blomstrer. En enkel flyreise, god mat i godt selskap – kan jeg bedre ha det? spør Bente.

Solgården ferie og helsesenter i Spania har DIREKTEFLY fra Molde 14. mai 2024. Solgårdens personale møter sine gjester allerede på Årø flyplass. Reiseleder Randi Skaget Hjellset fra Molde har med seg helsepersonell som bistår om nødvendig under ferien.

Reisen er så enkel!

Solgården chartrer eget fly med kapasitet på 180 passasjerer. Om du trenger hjelp på flyplassen med bagasje eller annet under transporten får du hjelp til det.
Solgården gjør noe unikt, forteller Bente: Etter å ha levert bagasjen ved innsjekk vil du ikke se den igjen før du er på rommet ditt på Solgården. På returen hentes bagasjen på rommet ditt og du ser den ikke igjen før på flyplassen i Molde. Det går nesten ikke an å reise enklere! Ikke nok med det: Når flyet ankommer Alicante flyplass går vi fra flyet og rett over i Solgårdens busser som kjører oss direkte til Solgården. Bussturen tar ca 35. minutter. Som sagt: Bagasjen tar Solgården seg av, stråler Bente.

Fantastiske Solgården!
Jeg har vært på Solgården 19 ganger forteller Bente – og jeg har allerede nå bestilt min 20. tur! Det sier jo sitt om hvor godt jeg trives!

Batteriene lades godt på Solgården. Solgården er gode på å arrangere ting de vet vi vi godt voksne liker. Du kan gjøre hva du vil! Svømme, danse, reise på tur, spille boccia, ta fysioterapi, gå på merkede turstier eller nyte sansehagen. Alle får rom til å slappe av, slippe taket i hverdagen og nyte ferien. Vi føler oss trygge og ivaretatt her nede. De ansatte må være håndplukket mener Bente og hennes venninner. De kjenner oss igjen når vi kommer og vi blir ønsket velkommen med gode klemmer. Sånt varmer er venninnene enige om.
Måltidene er en kilde til latter og vennskap. Vi blir så godt kjent under måltidene – vi er gjerne 5-6 personer som møtes og spiser ved samme bord. Den gode maten og alle de hyggelige menneskene gjør et hvert måltid til en fest!

Fikk du lyst til å lese mer om Solgården og turen fra Molde? Les mer om våre Seniorturer her.